Αρχική Σελίδα

Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4

Shanghai Aipu Ventilation Equipment Co., Ltd.

Co. εξοπλισμού εξαερισμού της Σαγκάη Aipu, Ltd.is που βρίσκεται στη Σαγκάη, το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο στην Κίνα, η οποία οφείλει την πολύ κατάλληλη μεταφορά σε όλο τον κόσμο. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2008 και ειδικεύτηκε στην παραγωγή του εξοπλισμού εξαερισμού και του βιομηχανικού ανώτατου ανεμιστήρα. Αναπτυχθήκαμε επιτυχώς, βιομηχανικός μεγάλος ανώτατος ανεμιστήρας σχεδίου και κατασκευής AIPU KEJI και εμπορικός ανώτατος ανεμιστήρας BLDC με την αμερικανική προηγμένη τεχνολογία.
 

Η ομάδα μας αφιερώνεται για να λύσει το βιομηχανικό εργαστήριο, την αποθήκη εμπορευμάτων, τους δημόσιους χώρους και άλλα μεγάλα διαστήματα για την ψύξη προσωπικού, κυκλοφορία αέρα, προβλήματα σκόνης καπνού.

 

Καλωσορίζουμε ειλικρινά τους πελάτες από το σπίτι και στο εξωτερικό. Και θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να σας εφοδιάσουμε με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και η καλύτερη υπηρεσία μας προς την ολόκληρη ικανοποίησή σας. Ελπίζουμε να προωθήσουμε χέρι-χέρι με σας και να δημιουργήσουμε το λαμπρό μέλλον από κοινού!

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : aipukeji

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 500-800

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Η Co. εξοπλισμού εξαερισμού της Σαγκάη Aipu, ΕΠΕ αναπτυξιακή διαδικασία τον Ιανουάριο του 2008 η επιχείρησή μας καθιερώθηκε τυπικά. Στην αρχή της καθιέρωσης της επιχείρησης, το γραφείο βρίσκεται σε χτίζοντας 1, δρόμος No5500 Yuanjiang, περιοχή Minhang, Σαγκάη. Σαν Co. εξοπλισμού εξαερισμού πάρκων αγάπης της Σαγκάη, το ΕΠΕ καθιερώθηκε στην αρχή του καταχωρημένου κεφαλαίου 100 εκατομμυρίων, του κεντρικού αγωγού που ενεργοποιεί το πρώτες σημαντικές σχέδιο και την κατασκευή εξοπλισμού εξαερισμού. Το 2008 ως το 2009, η επιχείρηση έχει συμβληθεί το αυτοκινητικό πρόγραμμα εργοστασίων Roewe ομάδας SAIC. Κτίρια γραφείων, στάδια, στάδια, λεωφόροι αγορών, εργοστάσια και άλλα προγράμματα. Από το 2010 ως το 2011 η επιχείρηση πάρκων αγάπης για να αναλάβει έναν μεγάλο αριθμό προγραμμάτων αποθήκευσης, μέσω αρκετών ετών σφριγηλής ανάπτυξης, πάρκο αγάπης στην ανάπτυξη της επιχείρησης συγχρόνως επίσης ενισχύει το χτίσιμο ομάδας τους και η εταιρική διαχείριση, ποιότητα εφαρμοσμένης μηχανικής στα σχετικά τμήματα συνεχίζεται σε βέβαιο, έκανε πολλή τιμή: τον Αύγουστο του 2012 η ετήσια αξία παραγωγής της επιχείρησης υπερέβη Wu Bai εκατομμύριο. το 2012 για τη «επιχείρηση πάρκων αγάπης» είναι ένα σημείο καμπής στο παρελθόν, η θύελλα μέσω της αγοράς για να ξοδεψει τη δυσκολότερη περίοδο, που αναγγέλλεται τώρα στη συγκομιδή πάρα πολύ αξιοσημείωτη. Τα μετέπειτα έτη εμπειρίας, επιχείρηση πάρκων αγάπης έχουν δημιουργήσει μια περιεκτική ανάπτυξη της τελειότητας και μιας ισχυρής ομάδας κατασκευής. Τον Οκτώβριο του 2013 μέσω της περιβαλλοντικής πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων του ISO, επαγγελματική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών του ISO, πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO. Το πάρκο αγάπης στα δημοτικά τμήματα διοίκησης της Σαγκάη για να καθιερώσει μια καλή εικόνα για το τελευταίο μέρος της συνεργασίας έθεσε στερεά θεμέλια από το Νοέμβριο του 2013 το μέχρι στιγμής καταχωρημένο κεφάλαιο που αυξήθηκε από 1 εκατομμύριο έως 5 εκατομμύρια yuan, η συνολική παραγωγή της επιχείρησης υπερέβη για πρώτη φορά χίλιο Wu Bai εκατομμύριο, η γενική δύναμη της επιχείρησης έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας, η επιχείρηση ενισχύει πολύ τη διαφάνεια.

υπηρεσία της εταιρίας

Η Co. εξοπλισμού εξαερισμού της Σαγκάη Aipu, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2008, είναι ένας επαγγελματίας που συμμετέχθηκε στο μεγάλο ανώτατο ανεμιστήρα εξοικονόμησης ενέργειας, τις επιχειρήσεις έρευνας και ανάπτυξης εξοπλισμού εξαερισμού, σχεδίου, παραγωγής και πωλήσεων.

Κατ' αρχάς, εταιρικό όραμα: παράγετε τους πιό ικανοποιημένους πελάτες, η πιό σίγουροη, το τελειότερο προϊόν.

Δεύτερον, εταιρικοί σκοποί: για να δημιουργήσετε τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα, κάνετε την περισσότερη ακεραιότητα της υπηρεσίας.

Τρίτον, στόχοι ανάπτυξης: δημιουργήστε «μια βιομηχανία πρώτης θέσης, κάνετε τον πρώτο στον κόσμο.

Τέταρτο, το πνεύμα της επιχείρησης: «ενότητα και σκληρή δουλειά, αγάπη και αφιέρωση πρωτοποριακός και καινοτόμος, τολμώντας για τον κόσμο.

«Η ενότητα» είναι μια βασική καθοδηγώντας ιδεολογία της καλής ανάπτυξης των επιχειρήσεων, μέσω της επικοινωνίας, του συντονισμού και της συνεργασίας, για να δημιουργήσει ένα δίκαιο και ακριβώς καλό επιχειρησιακό περιβάλλον, ο σχηματισμός του ανώτερου και να χαμηλώσει μαζί, η ίδια κατάσταση.

«Η σκληρή δουλειά» πρέπει να είναι ακριβής και αποδοτικός στην εργασία, στην ολοκλήρωση του στόχου να έχουν «λιγότερο από το Σινικό Τείχος των μη-ηρώων,» τα ηρωικά συναισθήματα, για να έχουν «όχι το τόξο, δεν αναγνωρίζουν την ήττα, ξηρά δάκρυα, λαβή» στον ηρωισμό, στην ανάπτυξη των ρεαλιστικών σκηνικών στόχων, για να ενθαρρύνουν την κατάλληλη πρόοδο, ενάντια στα απόβλητα της υπερβολής.

Οι άνθρωποι «καλοκαγαθίας» έχουν «τη ανθρώπινη φύση», η επιχείρηση αποτελείται από τους ανθρώπους έχει φυσικά τη φύση των ανθρώπων. Έτσι ποια είναι η «φύση» του εταιρικού πολιτισμού στην πραγματικότητα, ο εταιρικός πολιτισμός «φύση» είναι λαϊκός. Αλλά ποια είναι η «λαϊκή» και «ανθρώπινη διαχείριση», μέσω ενός ηχητικού συστήματος της προσοχής για τους υπαλλήλους για να αισθανθούν το σεβασμό της επιχείρησης, της βοήθειας και της προσοχής τους, έτσι ώστε οι υπάλληλοι αγαπούν την επιχείρηση, εργασία αγάπης, επιχειρήσεις αγάπης όπως το σπίτι. Η διατήρηση των καλών υπαλλήλων είναι ο μέγιστος πλούτος της επιχείρησης.

«Η αφιέρωση» λαϊκή πρόκειται υπό ορισμένες προϋποθέσεις να μεγιστοποιήσει την προστασία των συμφερόντων κάθε υπαλλήλου. Η προϋπόθεση είναι ότι υπάρχει ένας τέτοιος «ορισμένος όρος», αυτός ο όρος δεν γεννιέται με. Είναι να στηριχθεί σε κάθε υπάλληλο για να δημιουργήσει την επιχείρηση έξω. Ο καθένας πρέπει να εργαστεί σκληρά για την επιχείρηση για να αφιερώσει τα ταλέντα και τη δύναμή του για να δημιουργήσει αυτόν τον όρο προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι ο καθένας μπορεί να απολαύσει το μέγιστο όφελος.

«Πρωτοποριακοί και καινοτόμοι» πρωτοποριακός και καινοτόμος είναι η ψυχή της επιχειρηματικής ανάπτυξης, μέσω ενός ευρέος φάσματος των δραστηριοτήτων επιστημονικής έρευνας και των προτάσεων αιτιολόγησης προσωπικού να επιτευχθεί η πλήρης καινοτομία μέσω της διαχείρισης των ιδεών και των μέσων του εκσυγχρονισμού, των πληροφοριών και της τυποποίησης, για να επιτύχει τη τεχνολογική καινοτομία και τη διοικητική καινοτομία Η εκτενείς ανταλλαγή και η συνεργασία, για να επιτύχει τη συνεργασία και τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση νέας τεχνολογίας.

«Τολμήστε στον κόσμο» γιατί ο κόσμος είναι η αιτία της επιτυχίας της πηγής, για να τολμήσει να μάθει, να τολμήσει στην καινοτομία πρακτικής. Για να αλλάξει στη μελέτη και την προσαρμογή, στην προσαρμογή της παραγωγής και της ανάπτυξης, το θάρρος να ληφθεί η πρωτοβουλία να μάθει, καινοτομία ως δυνατότητα εργασίας. Στη μεταβαλλόμενη αγορά, η σχέση με τη βιομηχανία όταν έχουν οποιοιδήποτε υπάλληλοι επιχείρησης και πρέπει να έχουν το θάρρος στο πνεύμα του κόσμου.

Πέμπτος, οι τιμές επιχειρηματικών πυρήνων: ικανοποίηση πελατών, έτσι ώστε αγοραστές άνετα, έτσι ώστε υπάλληλοι ευτυχείς.

Ομάδα επιχείρησης

企业愿景

风行天下, 誉满全球。

Εταιρικό όραμα: Ανεμιστήρας ο κόσμος, και φήμη στη σφαίρα.

 

企业使命

制造精良产品, 提供优质服务。

Εταιρική αποστολή: Λεπτά proudcts κατασκευής, και άριστες υπηρεσίες προσφοράς.

 

企业精神

«干»

Εταιρικό πνεύμα: Ακριβώς το κάνετε!

 

核心价值观

真诚, 尊重 专注, 用心。

Τιμές πυρήνων: Ειλικρίνεια, σεβασμός Συγκέντρωση, αφοσίωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Κτήριο. 5, Νο 99, δρόμος Shengta, Songjiang Dist. Σαγκάη

Διεύθυνση Εργοστασίου:Κτήριο. 5, Νο 99, δρόμος Shengta, Songjiang Dist. Σαγκάη

  • Τηλ.::86--18964996520
  • Φαξ:86-21-51861099
  • Χρόνο εργασίας:00:00-24:00
  • Mobile Site